Θεσμικοί Επενδυτές

Το τμήμα Ανάλυσης της Παντελάκης Χρηματιστηριακής Α.Ε.Π.Ε.Υ. συντάσσει τόσο μελέτες επενδυτικής στρατηγικής όσο και εκτενείς μελέτες για τις εισηγμένες εταιρείες, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν ανάλυση στρατηγικής και προοπτικών της εταιρείας, συνθήκες ανταγωνισμού, πρόβλεψη αποτελεσμάτων μελλοντικών χρήσεων καθώς και στοιχεία αποτίμησης μετοχών.

Επιπρόσθετα, το τμήμα Ανάλυσης επικοινωνεί τακτικά με Έλληνες και Ξένους θεσμικούς επενδυτές και συμμετέχει σε analyst roadshows στο εξωτερικό με σκοπό την προβολή των επενδυτικών προτάσεων της εταιρείας.

Τέλος, διοργανώνει τόσο εταιρικά
road-shows και συνέδρια για την Ελληνική αγορά στο εξωτερικό όσο και εξατομικευμένες επισκέψεις ξένων θεσμικών επενδυτών σε εισηγμένες εταιρείες στην Ελλάδα (Reverse road-shows).

Η εταιρία μας, έχει μεταφέρει τις αναλύσεις της σε ασφαλή πλατφόρμα μέσω διαδικτύου, επιτρέποντας την πρόσβαση μόνο σε εγγεγραμμένους και εξουσιοδοτημένους επενδυτές της.

Αν είστε πελάτης και επιθυμείτε πρόσβαση, επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα https://research.pantelakis.gr ή επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της εταιρίας μας.


Επικοινωνήστε Μαζί μας

210.696.5000

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας καλέστε στο 210.696.5000 καθημερινά 09:30 - 17:30