Εθνικής Αντιστάσεως 57Β

Χαλάνδρι 152 31 - Αθήνα

+30 210.696.5000

Εθνικής Αντιστάσεως 57Β

Χαλάνδρι 152 31 - Αθήνα

+30 210.696.5000

II Logo
Elliniko Xrim

Υπηρεσίες

Διενέργεια συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, άμεσα και με ασφάλεια είτε μέσω πιστοποιημένου στελέχους μας της Εταιρείας είτε μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας TradeDirect.
Περισσότερα…

Tradedirect

Τrade Direct

Η Εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να διευρύνουν τις επενδυτικές επιλογές τους αποκτώντας πρόσβαση στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια μετοχών του εξωτερικού
Περισσότερα…

Εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1920 από την οικογένεια Παντελάκη και είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες του χρηματιστηριακού κλάδου στην Ελλάδα.
Μετά από δεκαετίες επιτυχημένης πορείας, το 1991 η εταιρεία μεταβίβασε πλειοψηφικό ποσοστό της στη Midland Bank και μετονομάστηκε σε Midland Παντελάκης Χρηματιστηριακή.

Περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το TradeDirect;

Το TradeDirect είναι ένα ξεχωριστό τμήμα της Παντελάκης Χρηματιστηριακή, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα on-line πρόσβασης μέσω Internet στο ΧΑ, σε Ξένες Αγορές και στους λογαριασμούς σας στην Παντελάκης Χρηματιστηριακή.
Από τη στιγμή που θα γίνετε πελάτης μας θα μπορείτε, μέσω Internet, να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τις τιμές των ελληνικών μετοχών, να ελέγχετε το χαρτοφυλάκιό σας και να πραγματοποιείτε χρηματιστηριακές συναλλαγές

Το TradeDirect περιλαμβάνει τις υπηρεσίες:

 • OnLine Trading: Συναλλαγές μέσω της ιστοσελίδας της Παντελάκης Χρηματιστηριακής
 • Phone Trading: Συναλλαγές μέσω τηλεφώνου με τη βοήθεια εξειδικευμένου αντιπροσώπου.
 • Tradedirect View: Παρακολούθησης Χαρτοφυλακίων και Χρηματικών Υπολοίπων

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης στην Υπηρεσία του TradeDirect παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Ηλεκτρονικών Συναλλαγών της Παντελάκης Χρηματιστηριακής στο τηλέφωνο : 210 696.5496 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Πως μπορώ να μεταφέρω το χαρτοφυλάκιο μου στην Παντελάκης Χρηματιστηριακή;

Για την μεταφορά του χαρτοφυλακίου σας από άλλη χρηματιστηριακή εταιρία στην Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., θα πρέπει να ζητήσετε την μεταφορά των μετοχών σας από την άλλη χρηματιστηριακή εταιρεία στην Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. (κωδικός χειριστή 126). Απαραίτητη προϋπόθεση για την μεταφορά, είναι η ύπαρξη χρηματιστηριακού κωδικού στην Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. με τον ίδιο Λογαριασμό αξιών και Μερίδα Σ.Α.Τ. που διατηρείτε στην άλλη χρηματιστηριακή εταιρία.

Με ποιό τρόπο ενημερώνομαι για τις συναλλαγές μου;

 • Μέσω Email
 • Μέσω ταχυδρομικής αποστολής του πινακιδίου σας
 • Μέσω της 3μηνιαίας έκδοσης της Κίνησης Λογαριαμού σας (Statement).
 • Μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει (υπηρεσία AXIA SMS του ΧΑ).

AssetWise Capital Management A.Ε.Π.Ε.Υ.

Η AssetWise Capital Management A.Ε.Π.Ε.Υ. είναι ο εξειδικευμένος εταίρος παροχής επενδυτικών συμβουλών και διαχείρισης κεφαλαίων ιδιωτών και θεσμικών πελατών της Παντελάκης Χρηματιστηριακής.
Δημιουργήθηκε απο μια ομάδα ιδιαίτερα έμπειρων στελεχών και την Παντελάκης Χρηματιστηριακή και στόχος της είναι, μέσα στο σημερινό ιδιότυπο διεθνές και εγχώριο επενδυτικό περιβάλλον των εξαιρετικά χαμηλών επιτοκίων και της υψηλής μεταβλητότητας, ο εντοπισμός των επενδυτικών κινδύνων διεθνώς και η μετατροπή τους σε επενδυτικές ευκαιρίες, δημιουργώντας βέλτιστα εξατομικευμένα χαρτοφυλάκια για διαφορετικά επενδυτικά προφίλ σε κάθε χρονική στιγμή, μέσω διαδικασιών αριστοποίησης της κατανομής των βασικών κατηγοριών επενδύσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την AssetWise, τους μετόχους της και την επενδυτική μας φιλοσοφία θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.assetwise.gr .

226785771 FINAL 1
226785771 FINALmobile 1
Logo Light1

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε να συνομιλήσετε με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας μας, μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

Επίσης, μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση pantelakis@pantelakis.gr ή ακόμη να τηλεφωνήσετε στο +30 210.6965000 μεταξύ 09:30 και 17:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

Σημείωση: Τα στοιχεία σας διατηρούνται αυστηρά εμπιστευτικά σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.


  Top
  espa_banner