Οι πελάτες της Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. που ενδιαφέρονται να παρακολουθούν το χαρτοφυλάκιό τους μέσω του υπολογιστή τους αλλά δεν επιθυμούν την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω Internet έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στην υπηρεσία παρακολούθησης χαρτοφυλακίων TradeDirect View.

Η υπηρεσία TradeDirect View παρέχει τη δυνατότητα:
 •  Παρακολούθησης Χαρτοφυλακίων και Χρηματικών Υπολοίπων
 •  Παρακολούθησης των συναλλαγών
 •  Πρόσβασης στα δελτία ανάλυσης
 •  Παρακολούθησης των σημαντικότερων ειδήσεων σε τίτλους
 •  Παρακολούθησης των τιμών των μετοχών με καθυστέρηση 15′
Για την εγγραφή στην υπηρεσία Tradedirect View θυμίζουμε ότι:
 1.  Ο Κωδικός Πελάτη είναι ένας από τους τρεις οκταψήφιους αριθμητικούς κωδικούς που αιτηθήκατε κατά το άνοιγμα του λογαριασμού στο Tradedirect. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χρηματιστηριακό κωδικό που τηρείται στην εταιρία μας. Ο Κωδικός Πελάτη πρέπει να εισάγεται ολόκληρος κατά το Login στην Υπηρεσία του TradeDirect.
 2. To σχετικό password (Μυστικός Κωδικός ) θα πρέπει να αποτελείται απο 6 έως και 16 χαρακτήρες και θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 1 αλφαριθμητικό, 1 αριθμητικό και 1 ειδικό χαρακτήρα. Ο Κωδικός Ασφαλείας, σας δίνεται τηλεφωνικά απο το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών αφού πρώτα προχωρήσει στην ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων και επιβάλλεται η αλλαγή του κατά την διαδικασία του 1ου login.
 3. Σε περίπτωση λάθους κατά την εισαγωγή του Κωδικού Ασφαλείας πάνω από 3 φορές , ο κωδικός σας κλειδώνει και πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα του TradeDirect στην Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.
 4. Είναι αναγκαία η επιλογή συγκεκριμένης ερώτησης ασφαλείας και συγκεκριμένης απάντησης από τον χρήστη.Η απάντηση στην ερώτηση ασφαλείας πρέπει να εισάγεται σε κάθε Login στην Υπηρεσία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής στην Υπηρεσία του TradeDirect παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα Ηλεκτρονικών Συναλλαγών της Παντελάκης Χρηματιστηριακής Α.Ε.Π.Ε.Υ. στο τηλέφωνο : +30 210 696.5496 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Για νέους Πελάτες

Για νέο χρηματιστηριακό λογαριασμό στην υπηρεσία του TradeDirect, θα πρέπει να υπογραφούν οι Γενικοί Όροι Χρηματιστηριακών Συναλλαγών , η Τιμολογιακή Πολιτική της Εταιρείας μας και να προσκομισθούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που περιγράφονται αναλυτικά στη συνοδευτική επιστολή.
Τα συμπληρωμένα έγγραφα τα αποστέλλετε στην παρακάτω διεύθυνση:

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.
Εθνικής Αντιστάσεως 57Β Χαλάνδρι, 15231

Αφού παραλάβουμε και επεξεργαστούμε τα έγγραφα που μας αποστείλατε, ανοίγουμε τον κωδικό σας και σας αποστέλλουμε αντίγραφο της σύμβασή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ. +30 210 696 5496, ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο site μας, ζητώντας μας να σας στείλουμε τα έγγραφα για άνοιγμα λογαριασμού.

Για πελάτες της Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Αν ήδη είστε πελάτης της Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας αποστείλετε υπογεγραμμένη τη Συμπληρωματική Σύμβαση για τη χρήση του TradeDirect.
Μπορείτε να αποκτήσετε τη συμπληρωματική σύμβαση με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Μπορείτε να επισκεφθείτε την Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. στα γραφεία μας που βρίσκονται στο Χαλάνδρι, Εθνικής Αντιστάσεως 57Β.
 • Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα σας αποστείλουμε ταχυδρομικά τη συμπληρωματική σύμβαση.
Σχετικά Links: